top of page

Workshop med fantastiske Ellen Johannesen

Hamar yoga, Ellen Johannesen

Vi har glede av å invitere dere til workshop med Ellen på Studio 108.

 

Ellen underviser

  • Ledet Primary                              klokken 18.00, 10. januar

  • Ledet Primary/mysore                 klokken 08.00, 11. januar

  • Filosofi                                        klokken 12.30, 11. januar

  • Workshop teknikk                       klokken 14.30, 11. januar

  • Ledet Primary/mysore                 klokken 08.00, 12. januar

  • Filosofi                                        klokken 12.30, 12. januar

  • Workshop teknikk                       klokken 14.30, 12. januar


2100 kroner for deltakelse på alle kursene. 300 kroner for hver sekvens.

Ellen Johannesen er utdannet proffesjonell danser og har praktisert Yoga i mer enn 20 år. Hennes første møte med Ashanga Yoga var under en turne til New York i 1994. Siden har dette vært hennes daglige praksis, og Ellen besøkte Mysore og Pattabhi Jois første gang i 1997. Hun er Autorisert Ashtanga instruktør level 2 av Sharath Jois, og hun har også gjennomført en toårig Teacher Training med John Scott.” I 2002 Var hun med på å starte Ashtanga Yoga Oslo, et av de første studioene som tilbød daglig Mysore trening i Norge.

En gryende interesse for Buddhistisk praksis bragte henne til Bylakuppe, Sør India, der hun tilbragte nærmere tre år i et Tibetansk kloster. Hun flyttet siden til Kathmandu hvor hun først fullførte en utdannelse som Tibetansk tolk før hun tok en Bachelor grad i Buddhist studies and Himalayan Languages ved Kathmandu Universitet. Ellen Jobber for tiden med en Master Grad i Buddhisme i tillegg til at hun underviser for Pranamaya Yoga i Kathmandu, der hun også leder retreats og yoga treks i Nepal. Ellen snakker flytende Tibetansk, har god innsikt I Buddhistisk filosofi og praksis, Sanskrit og Indisk filosofi.

Ellen har en myk, pedagogisk og leken måte å undervise Ashtanga yoga på. Etter 20 års erfaring bærer hun på svært mye kunnskap om funksjonell anatomi og meditasjon, og hun har garantert noe å lære deg!

Velkommen

bottom of page