top of page

Yogaretreat 2018

Vi har igjen gleden av å invitere til yogatur. I år går turen til Girona i Spania, 1,5 timer fra Barcelona flyplass eller 30 minutter fra Girona flyplass. 

Turen er på 5 dager, 4. til 9. oktober. I år kan du booke færre dager om det passer deg bedre. Vi starter og avslutter dagen med yoga. Resten av tiden kan du slappe av og lade opp. 

Det flotte stedet ligger i ligger i Girona i Spania og området er beskrevet som er skjult perle. Det er 4 hus med 9 soverom og 8 bad. Her kan man booke enerom, dobbelt- eller trippelrom. Hvert hus 2-3 soverom, eget kjøkken og stue. Det er flotte uteområder med basseng og hager, samt felles spisested med grillområder under tak. 

Ryanair flyr til Girona flyplass som ligger 25 kilometer fra stedet. Barcelona flyplass er 1,5 times kjøring unna. Det er mange flighter til Barcelona så jeg kom frem til at dere bestiller flight selv da dere kan finne turer som passer dere. Om ønskelig bestiller jeg turer og vil da bruke Norwegian. Om mange kommer med samme flight vil vi arrangere transport til Girona i fellesskap. 

Pris for 5 dager med overnatting, frokost og yoga er i enerom er 6000 kr, dobbeltrom 5500 kroner og trippelrom, 5000 kroner. 

Er det ønskelig med felles middager og lunsj vil vi ordne det. Jeg sjekker hva dette vil koste hver og en. Frokost er inkludert i prisen. Nydelig lunsj og middag kan bestilles og leveres, eller dere kan besøke de hyggelige restaurantene som er i nærheten.

bottom of page